• Home1
  • Home3
  • Home4

onlinereserveren1

fotoboek2

nieuwenaam

Op vakantie in Dwingeloo

Camping de Haarsluis is door de centrale ligging een uitstekend startpunt voor het verkennen van de drie natuurgebieden: DrentsFrieseWold, Dwingelderveld en Hijkerveld.

Uren wandel- en fietsplezier

Deze drie natuurgebieden hebben prachtige fiets en wandel mogelijkheden. Breng een bezoekje aan de schaapskudde in Dwingeloo. Op de receptie van de camping kunnen wij u informeren over de mooie routes door de Nationale Parken. Wij hebben diverse wandel- en fietsroutes voor u liggen, die garant staan voor uren wandel- en fietsplezier.

Samen met Route.nl hebben we alvast mooie route's voor u gemaakt:

verken het Drentsfriesewold vanuit Diever

 

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

 

Verken de Drents-Friese Wold vanuit Diever

 

De gezellige brinkdorpjes Dwingeloo en Diever

Camping de Haarsluis ligt net buiten de dorpskern van het gezellige brinkdorp Dwingeloo. In de zomermaanden worden er in Dwingeloo talloze activiteiten georganiseerd, variërend van braderie tot keramiekmarkt.

Het naastgelegen dorpje Diever is ook zeker een bezoek waard. Het Shakespeare openluchttheater is erg bekend bij menig liefhebber van Shakespeare. In de zomermaanden worden er wekelijks voorstellingen gegeven waar u tegen een kleine vergoeding naar toe kunt.

Genieten met oog voor de toekomst

GK in voorbereiding 2013Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie. Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. De natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij bezig met het behalen van het certificaat 'Green Key' . Zodat we in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige omgeving.