• Home1
  • Home3
  • Home4

onlinereserveren1

fotoboek2

nieuwenaam

Nieuws

Lees het laatste nieuws van Camping de Haarsluis. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen, maar ook de activiteiten en evenementen in de omgeving van de camping. 

Informatie rondom het corona-virus

Heeft u een vakantie gepland staan op of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen:

Is de camping open?
Ja de camping is open. Ons toiletgebouw is weer 'gewoon' te gebruiken.  We vragen u om elkaar de ruimte te geven. Ook wordt er goed op de hygiëne gelet en vaker schoongemaakt.  

Is het vakantie-appartement De Haarsluis open?

Ja, het vakantie-appartement is open.

Kan ik naar jullie toe om vakantie te vieren?

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren in appartement De Haarsluis. Om eventuele zorgen bij u weg te nemen informeren wij u graag op deze pagina over onze maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarbij bieden wij aan dat mocht het nodig zijn u uw vakantie kosteloos omboeken.

Kan ik mijn vakantie annuleren?
Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden van Vekabo. Wij raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Uiteraard doen we ons best om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is uiteraard mogelijk. Bij ons kunt u uw vakantie tot 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een nieuwe vakantieperiode. Indien u al een aanbetaling heeft gedaan, wordt dit omgezet naar een vakantietegoed dat wordt verrekend met uw nieuwe vakantie.

Voor het omboeken van een vakantie hanteren wij de volgende voorwaarden:
• Het omboeken van uw vakantie is mogelijk tot 3 dagen voor aankomst
• Het omboeken kan naar een nieuwe periode tot 2022
• Eventuele hogere kosten voor de nieuwe verblijfsperiode zijn voor eigen rekening.

Zijn alle faciliteiten open?

De receptie en het toiletgebouw zijn met aangepaste maatregelen geopend.

Wat wij doen om het virus te voorkomen

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

• Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten we u graag mondeling van harte welkom
• We vragen u niet met het hele gezin bij de receptie in te checken, maar met één persoon
• We geven elkaar de ruimte
• Het appartement wordt schoongemaakt met desinfecterende middelen, we volgen hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

- Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde "handcontactpunten" als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
- Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

- we stellen handzeep/ handgel beschikbaar.

Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen.

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:
• Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
• Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
• Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte
• Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij De Haarsluis!

Samen doen we er alles aan om de risico's zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Annelies & Ron Otten, De Haarsluis camping & appartement

Meer informatie

Heeft u nog vragen over een vakantie bij De Haarsluis , neem dan gerust contact met ons op, via tel: 0521-591348 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genieten met oog voor de toekomst

GK in voorbereiding 2013Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie. Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. De natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij bezig met het behalen van het certificaat ‘Green Key’ . Zodat we in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige omgeving.