• Home1
  • Home3
  • Home4

onlinereserveren1

Kamperen op Camping de Haarsluis in Dwingeloo

Genieten van de natuur. Met het fluiten van de vogels die ontwaken. De smaak van Drenthe in het verse eitje van de boerderij. Dat is lekker wakker worden...

De 25 zonnige kampeerplaatsen op Camping de Haarsluis zijn ruim aangelegd. Elke kampeerplaats beschikt over 10 ampère stroom en een eigen watertappunt. De meeste plaatsen hebben een halve verharding om de voortent op te zetten. Hierdoor heeft u minder snel last van een vochtige voortent. Klik hier voor de plattegrond

De gehele camping is autovrij. Zo kunnen de kinderen veilig spelen en kunt u genieten van ultieme rust tijdens uw vakantie. Voor en achter de camping is voldoende parkeergelegenheid om uw auto veilig te parkeren.

Camping met gratis wifi

Op de camping is wifi geheel gratis. Overal kunt u met uw telefoon, laptop of tablet inloggen op ons wifi-netwerk om uw e-mail te checken, de weersvoorspellingen te bekijken of te kijken wat er te doen is in de omgeving.

U hoeft zich niet te vervelen...

Na het eten even een balletje gooien..? Er een jeu des boules baan gezellig een spelletje jeu de boules kunt spelen.
Op de receptie / recreatieruimte kunt u altijd even bij ons langskomen voor folders en fiets- en wandelroutes in de omgeving. Wij helpen u graag op weg voor een geslaagd dagje uit. Wilt u liever even op de camping blijven, dan kunt u uit onze kleine bibliotheek ook een boek of een tijdschrift lenen.

Camping de Haarsluis is gelegen bij een sluis aan de Drentse Hoofdvaart. Een plek waar zomers veel boten doorheen varen. De sluis wordt nog handmatig geschut door de sluiswachter, leuk om op een zonnige dag plaats te nemen aan de waterkant en alle pleziervaarten te aanschouwen.

Daarnaast is de vaart zeer geschikt om in te vissen. Of steekt u van wal in een kano, voor een ander blik op het water.

Genieten met oog op de toekomst

GK in voorbereiding 2013Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie. Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. De natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij bezig met het behalen van het certificaat 'Green Key' . Zodat we in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige omgeving.

 

Op zoek naar ontspanning, rust en een unieke omgeving: kom naar De Haarsluis!

Kijk bij onze aantrekkelijke arrangementen!