• Home1
  • Home3
  • Home4

onlinereserveren1

Luxe appartement huren op Camping de Haarsluis

In de authentieke boerderij op Camping de Haarsluis is een appartement gesitueerd die u kunt huren. Het sfeervolle en luxe appartement is geschikt voor 2 -4 personen en voorzien van alle gemakken en comfort voor een fijne vakantie in Drenthe.

 

   Keukenhoek app De Haarsluis   zithoek appartement De Haarsluis   bedden appartement

 

Indeling van het appartement

Het luxe appartement beschikt over 2 etages. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met televisie en slaapbank. De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser en een oven. Ook de badkamer met douche en toilet bevind zich op de begane grond.

Op de eerste etage bevind zich de slaapkamer en toilet. De slaapkamer is voorzien van 2 comfortabele enkele bedden. De bedden, dekbedden en kussens zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal.

Vanuit de woonkamer loopt u uw terras op, waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van het prachtige uitzicht op de boomgaard en de landerijen. In het voorjaar is het extra genieten van de bloesem en uiteraard de kleine lammetjes.

Bij het water is altijd iets te beleven...

De boerderij ligt direct aan de Drentse Hoofdvaart, u kunt vanuit de woonkamer de bootjes zien varen. Voor de woning ligt de Haarsluis, deze word nog met de hand geschut door de sluiswachter. De Drentse hoofdvaart is zeer geschikt voor hengelsport. Of stapt u van wal in een kano, voor een andere blik op het water.

 

Kom Ook Genieten Op De Haarsluis En Reserveer Nu!